Header Ads

ПОД ДОНЕЦКОМ ПРОДОЛЖАЮТСЯ НЕПРЕРЫВНЫЕ БОИ, ЕСТЬ ПЕЧАЛЬНЫЕ ПОСЛЕДСТВИЯ

Є надія, що безперервна (протягом мінімум 3 доби) бійня під Донецьком затихне. По крайней мере, на північній ділянці фронту між Авдіївка (Україна) та Ясинуватої (ДНР), бо обидва населених пункти залишилися без води. Сообщает http://www.zvistka.net
Поки ж відзначимо, що непрямі пояснення спікером АТО Леонідом Матюхіним вчорашньої вечірньо-нічний заруби під Донецьком здаються більш спокійними, ніж повідомлення в соцмережах, про які повідомлялося раніше: ДНР обстрілювала українські позиції у Красногоровки, Мар'їнки, Авдіївки і Дослідного з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї, передає Реальний світ посилаючись на Реал  
Тим часом, жителі донецької агломерації пишуть, що минула ніч була досить бурхливою і лише сподіваються, що бійня припиниться через необхідність ремонтних робіт на донецькій фільтрувальної станції:
«1:30. Тим часом Авдіївка продовжує слухати «веселуха» військового часу. Шумить південна сторона ».
«Мар'їнка. 0:01 - Тиші так і немає. Переважає стрілецьку звичними вже футбольними кричалками. У період з години на протязі 30 хвилин були чутні бахи і стрілецьку. 6:45 - Потужна серія ГУПов з півночі ».
«Красногорівка. 6:30 - 2 Баха. 6:35 - 6:45 - серія потужних Бахов. 7:14 - бахи ».
«Авдіївка. 8:27. ДФС знеструмлена, вода поки є, так як резервуари повні ».
«Ясинувата. 8:27. Відключилася лінія 110 кВ, що живить ДФС. Якщо дадуть «коридор», будемо шукати пошкодження ».
«Авдіївка. 09.31. Вночі та вранці активні бойові дії в районі ДФС і не тільки: арту, кулемети, стрілецьку. Перебиті вводи електрики на АКХЗ (1 цілий), у багатьох будинках немає води ».
На платформі Blogger.