Header Ads

Видео: пилот Швейцарии ИЗДЕВАЛСЯ над пассажирами самолета РФ

Пілот швейцарського винищувача, на небезпечно близькій відстані супроводжував літак з російською делегацією, летів на саміт АТЕС в Перу, знущально дражнив пасажирів російського лайнера, що у народних обранців було не до жартів. Сообщает http://www.zvistka.net
Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова, коментуючи інцидент, заявила, що пасажири повітряного судна були дуже стурбовані небезпечно малою відстанню між літаками, повідомляє інформаційне агентство ТАСС.
"Ми не залишили непоміченими повідомлення ЗМІ на цю тему. Наше посольство в Швейцарії запросило роз'яснень у швейцарської сторони. Чекаємо пояснень і відповідним чином на них прореагуємо, коли вони будуть отримані " , - сказала Захарова.
Посольство Росії в Швейцарії вже направило до зовнішньополітичного відомства конфедерації країни офіційну ноту протесту в зв'язку з повітряним інцидентом.
Нагадаємо, російський літак прямував в Перу на саміт АТЕС. На борту  знаходилися члени делегації президента Російської Федерації, а також супроводжуючі його журналісти. Швейцарські винищувачі наблизилися до лайнера на небезпечне відстань.
На платформі Blogger.