Header Ads

ДОПИТ ЯНУКОВИЧА (ОНЛАЙН)

25 листопада Святошинський суд Києва допитає президента-втікача Віктора Януковича скайпом. Сообщает http://de-facto.cc

Онлайн трансляцію можна буде подивитися о 13 год на порталі судової влади України.

Президента-втікача допитуватимуть як свідка у справі розстрілу на Майдані. Сам же Янукович в цей час буде свідчити із залу районного суду Ростова. Щоб допитати Януковича у форматі конференц-зв’язку міністерство юстиції надсилало документи до Росії двічі. Оскільки після першого запиту частина документів зникла. Справа про розстріл 48 українців на Інститутській у Святошинському суді слухається вже півтора року.

Допит екс-президента Віктора Януковича відбудеться з високою ймовірністю і вже провели тестовий дзвінок
Про це заявив адвокат Януковича Віталій Сердюк, передає 112.ua.

“Все в силі, допит відбудеться. Був проведений пробний дзвінок, був проведений тестовий зв’язок між Святошинським і Ростовським судом, відмінний зв’язок, проблем під час цієї комунікації не виникло. Допит, якого так довго чекав захист, відбудеться”, – заявив він.

Адвокат зазначив, що Януковичем було доставлено в ГПУ ще рік тому інформацію щодо його адреси, його статусу, були отримані документи, які підтверджували його юридичний статус перебування в РФ, і в ГПУ ці документи є.

“Безумовно, Віктор Федорович активно готується до допиту. Він відбуватиметься у відкритому режимі, будь-які спроби зробити його закритим будуть незаконними”, – пояснив він
На платформі Blogger.