Header Ads

Депутат від “Батьківщини” перевозив труп у своєму авто, – Лозовий

Депутат Рівненської міської ради від “Батьківщини” Олександр Бабат переховував у власному автомобілі тіло працівника, котрий загинув на будівництві, бенефіціаром якого є політик.  Сообщает http://de-facto.cc



Про це на своїй сторінці у Facebook розповів народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий.

“Основний бізнес спонсора “Батьківщини” – будівельний. І, ймовірно, через знову ж таки жадібність, з ним відбуваються події в стилістиці фільмів раннього Хічкока.

То кран впаде, то умови для будівельників – ризиковані для життя і здоров’я. А в 2013 році на одному з об’єктів Бабата вперше загинув співробітник. Історію – зам’яли.

А в грудні 2016 по Рівному прокотилася вже чиста хічкокщина – пропав труп.

Спершу зник безвісти 35-річний Андрій Артвінський, який працював на будівництві торгового центру “Арена” на вулиці Київській, бенефіціаром якого є згаданий вище Олександр Бабат.

Далі – рідним Андрія пропонують гроші за мовчання. Пропонує особисто Бабат, 100 000 гривень, 50 тисяч – одразу, 50 – на рахунок дитині. Це підтвердила мати Артвінського пані Леся.

Просили одне – не звертатися у поліцію. Прикметно, що співробітники, які спілкувалися з Артвінським бачили, ймовірно, його тіло у ліфті.

Коли ж рідні звернулися до поліції, і правоохоронці приїхали на місце подій – виявилось, що ліфтову шахту … затоплено водою.

Цілком очевидно, що так намагалися приховати докази злочину. В одному з романів Жана-Крістофа Гранже є схожа історія.

Затим – співробітники нацполіції, зрештою, знайшли труп Андрія Артвінського у лісовому масиві.

Триває слідство. В автомобілі Олександра Бабата знайшли … генетичний матеріал загиблого.

Журналістці Інні Білецькій, яка писала на цю тему, Бабат почав погрожувати і звинуватив у … крадіжці хрестика. Тут вже зовсім не вистачає пристойних слів”, – розповів політик.

Народний депутат додав, що готує звернення на ім’я в.о. керівника Національної поліції України Вадима Трояна і керівника Нацполіції в Рівненській області Валерія Присяжнюка, передасть матеріальну допомогу родині загиблого будівельника та має намір з парламентської трибуни звернусь до Юлії Тимошенко, щоб почути її позицію щодо дій її однопартійця.



“Хоча, думаю, Юлія Володимирівна традиційно змовчить і це. Тим паче, цей депутат не шкодує грошей на фінансування партії”, – зауважив Андрій Лозовий.

Нагадаємо, про смерть рівненського будівельника стало відомо у грудні 2016 року. Сам депутат від “Батьківщини” Олександр Бабат послідовно відмовлявся коментувати ситуацію.
На платформі Blogger.