Header Ads

ТЕРМІНОВО! “Убий мене!”: Одіозна українська співачка втрапила у ДТП під Москвою. Виною у всьому – пророча пісня!!!

В підмосковному селищі в орендованому Rolls-Royce потрапила в аварію Світлана Лобода.
Сообщает http://de-facto.cc


Скандальновілома українська співачка Світлана Лобода, яку неодноразово критикували за виступи в Росії, потрапила в аварію в червонозірковій столиці.
Як повідомили російські ЗМІ, посилаючись на правоохоронців, ДТП трапилась в елітному підмосковному селищі “Третє полювання”, де 34-річна артистка знімалась в черговому кліпі на пісню “Убий мене”.
Під час роботи над однією з мізансцен головний герой кліпу не впорався з керуванням орендованого дорогого автомобіля Rolls-Royce ручної збірки.
Авто в’їхало в залізні ворота, пошкодивши бампер , фару і заднє крило машини.

При цьому артистка перебувала в салоні автомобіля.

Співачка не постраждала, відбувшись переляком та невеликим забиттями. А от зйомки довелося призупинити на пару годин.
Про аварію Лобода повідомила в своєму Instagram.

“Так вже вийшло …. да, була налякана, що очевидно”, – написала співачка.

Власники дорогого авто є давніми шанувальниками Лободи, тому до того, що трапилося, поставились  з розумінням. Рахунок на ремонт авто, який в загальному розмірі шкоди склав близько 40 тисяч доларів, менеджменту співачки вирішили не пред’являти.
Як повідомлялось раніше, скандальна українська співачка Світлана Лобода не вважає за потрібне приховувати інформацію про свої гастролі в Росії.
На афіші, яку артистка опублікувала на своїй сторінці в одній із соціальних мереж, написано, що в Міжнародний жіночий день Лобода дасть великий сольний концерт в українській столиці, а після цього поїде до Москви, радувати тамтешніх шанувальників. Навесні співачка заспіває і для мешканців Санкт-Петербурга.
Може, в Росії співачку і раді бачити, а ось українська аудиторія оголосила Лободі бойкот за надмірно активну діяльність на території країни-агресора. Більш того, люди, що побували в зоні АТО, але повернулися за станом здоров’я, склали петицію на ім’я президента України із закликом позбавити Світлану Лободу почесного звання Заслуженої артистки України та українського громадянства.
Автор матеріалу: 



Надія Царук
На платформі Blogger.