Header Ads

Шокуюча правда про минуле Савченко! Такого не очікува НІХТО! Матеріали, які перевернуть Ваше уявлення про ВСЕ!(ВІДЕО+ФОТО)

Періодично в інтернеті знаходяться старі статті, фотографії та відеосюжети, в яких так чи інакше бере участь Надія Савченко. Очевидно, найперша поява Савченко на ТБ датується 2006 роком, – передає Корупція Інфо




Дванадцять років тому Надія у Харкові брала участь у військово-патріотичній грі,  яка була організована рухом СВІМ (Система воєнізованих ігор молоді). В сюжеті йдеться, що СВІМ — це такий аналог скаутської організації. Надія Савченко дає інтерв'ю журналістам.
Ось весь сюжет цілком:

Цікаво, що «свімери» виглядають і поводяться як типова ультраправова організація — салютують характерним жестом від серця до сонця. Сама організація заснована у Львові, однак на харківському ТБ в 2006 році їй присвячують великий і в цілому позитивний сюжет. У військових іграх також беруть участь харківські курсанти.

Для Харкова 2006 року — це явно нетипова подія. Але все пояснюється просто. Почесним президентом організації СВІМ є заступник мера Харкова Ігор Шурма. У сюжеті він також дає інтерв'ю.
Ігор Шурма — вельми цікавий персонаж. Будучи корінним львів'янином, він з 1999 року є активним членом партії СДПУ(о) Віктора Медведчука. У 2000 році Шурма був обраний членом політради СДПУ(о), потім очолював Львівську обласну організацію цієї партії, а також був народним депутатом від СДПУ(о). У 2004 році Шурма на виборах активно підтримував Віктора Януковича і критикував Ющенка. А в 2006 році переїхав до Харкова, де став працювати в команді Михайла Добкіна, який, як відомо, в той період був мером міста.

Україномовний львів'янин Шурма і відвертий українофоб Добкін, не раз демонстрували свою зневагу до української мови. Здавалося б, що може бути спільного між цими людьми? Однак, Шурма на довгі роки стає членом команди Добкіна. Спочатку він працює його заступником в мерії. А в 2010 році, коли Добкін стає губернатором, Шурма слідом за ним переходить на роботу в ОДА. І там продовжує працювати заступником Добкіна.

У 2014 році Шурма став депутатом Верховної Ради від Опозиційного блоку. До парламенту він балатувався за списком під номером 27.

Тепер повернемося до організації СВІМ. Це класичний приклад так званого «спойлера». Зовні СВІМ імітував українські військово-патріотичні організації, але насправді створювався за гроші СДПУ(о) і всіляко піарив цю партію.
Емблема СВІМа нагадує трикветру — трипроменеву свастику. Подібна символіка характерна для ультраправих організацій. Таким чином виходить, що партія Медведчука і депутат від Опозиційного блоку Ігор Шурма в 2004 році створили і досі продовжують фінансувати рух, який вони самі називають «фашистським».



Кайф, правда? З одного боку ти кричиш з кожного кутка про «загрозу фашизму» і «кривавих бандерівців», погрожуєш Донбасу автобусами Правого сектора, а з іншого — сам створюєш і підтримуєш «бандерівську» організацію, яка з 2004 року проводить вишколи для молоді.

Оцініть красу гри. Поки у Львівській області СВІМ проводив військово-патріотичні змагання і займався патріотичним вихованням молоді, в Харкові цю ж організацію очолював член «Українського вибору» Медведчука Віталій Завгородній. Людина Шурми.
Вчора ти голова львівської «фашистсько-бандерівської організації, а сьогодні — в проросійському «Українському виборі». Сам собі фашист-каратель.

Матеріал: Денис Казанський!
На платформі Blogger.