Header Ads

Зараз у вас очі на лоба полізуть!!! В Україні випустили НОВИЙ АВТОМОБІЛЬ, ви тільки подивіться на це чудо техніки

Корпорація Богдан протягом двох років займається розробкою повнопривідних средньотоннажних автомобілів для потреб Збройних Сил України. Одним з напрямків була модернізація автомобілів ГАЗ 66. Від ГАЗ 66 залишилася ходова частина, двигун і КПП – Hyundai HD. Одне з модифікованих шасі використовується в якості базового для виготовлення багатоцільового бронеавтомобіля ОВІД, передає Корупція.Інфо



Другий і більш перспективний напрямок – створення власної моделі на базі агрегатів Hyundai HD72. Двигун – 3,9-літровий турбодизель D4DB відповідає екологічним стандартам Євро 2. Його потужність 130 к. с., а максимальний обертовий момент 380 Нм при 1800 об/хв. У новому автомобілі для української армії – мінімальна кількість електронних пристроїв, паливна система з механічним рядним насосом високого тиску.

Конструкція повного приводу була розроблена спільно з компанією BS (Південна Корея). У механізмі включення повного приводу передбачено захист від некоректного перемикання режимів роботи (привід на задню вісь, повний привід, повний привід і знижує передача), що в свою чергу підвищує надійність автомобіля. Блокувань диференціалів на даній моделі немає.

Нова модель автомобіля протягом двох років тестувалася в складних дорожніх умовах у Кореї та Індонезії і Ірану. По успішному завершенню тестів на ДП АСЗ №2 були виготовлені тестові зразки автомобіля.

На новому автомобілі використовується двигун, КПП і задній міст Hyundai HD 72.

Вибір базового шасі продиктований тим, що конструкція автомобіля Hyundai HD добре підходить для експлуатації у важких дорожніх умовах, що не потребує складного технічного обслуговування, і досить надійна. Показники витрат палива – одні з найкращих в своєму сегменті.



Перші зразки цих автомобілів Hyundai HD успішно експлуатуються з 2006 року. Станом на сьогоднішній день близько 100 автомобілів Hyundai HD без претензій служать в Збройних Силах України.

Деталі кабіни повнопривідного автомобіля – виробництва JAC. Вантажна платформа – власної конструкції. На підприємстві розроблені різні модифікації автомобілів 4х4
На платформі Blogger.