Header Ads

У ПОЛЬЩІ 17-РІЧНОГО УКРАЇНЦЯ ПОБИЛИ ПАЛИЦЯМИ З ЦВЯХАМИ ЗА ЙОГО НАЦІОНАЛЬНІСТЬ

В іншому польському місті група поляків днями побила ще трьох українців, пише intermarium.com.ua
<!— ????_580x400 —>

У польському місті Нова Гута троє чоловіків побили 17-річного українця, який разом зі своїм другом, місцевим мешканцем, грав у баскетбол на стадіоні.

Про це з посиланням на поліцію повідомляють польські ЗМІ.

За попередніми даними, незнайомці підійшли до хлопців і почали чіплятися до українця, його друг спробував заступитись за нього, проте зловмисники відштовхнули молодика, а один із них його вдарив.

Після цього чоловіки виламали з сусіднього паркана дерев’яні палі, деякі з них були з цвяхами, і почали бити українця, потім забрали його м’яч і втекли.

Побиття людей бачив випадковий прохожий, який викликав поліцію. Правоохоронці за кілька хвилин затримали трьох нападників, а суд вирішив відправити їх під варту на 3 місяці.

Як зазначається, 20-річного затриманого звинувачують в образі особи через її національність, порушенні особистої недоторканості і побитті. Інші два бандити звинувачені в побитті. Зловмисникам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Ще один схожий випадок стався у Ченстохові, де троє молодиків побили і образили трьох українців, пише “Польське радіо”.

“Групу з трьох українців атакували троє поляків, що поводилися агресивно, били постраждалих по всьому тілі і обзивали їх”, – йдеться у повідомленні.

Як з’ясували слідчі, причиною нападу була національність громадян України.

Наразі затриманим зловмисникам, яким від 22 до 28 років, висунуто звинувачення у побитті і приниженні на національному ґрунті. Чоловіків заарештували на 3 місяці.

За даними видання, нападники вже не вперше потрапляють в поле зору правоохоронців.
<!— ????_580x400 —>
На платформі Blogger.