Header Ads

А таки зачепило за живе! Зімін, він же Соболєв Єгор, громадянин РФ, починає збір підписів за відставку Юрія Луценка - Чорновіл

Вершиною цинізму є те, що обурення висловлює представник фракції, яка системно блокує всі зміни до КПК, відсутність яких теж є формальною підставою для рішення Інтерполу, наголосив політолог, передає patrioty.org.ua
<!— ????_580x400 —>

"А таки зачепило за живе! Зімін Єгор Анатолієвич, він же Соболєв Єгор Вікторович, громадянин Російської Федерації (згідно інформації екс-нардепа свободівця Юрія Михальчишина) оголосив, що починає збір підписів за відставку Юрія Луценка." Про це написав у своєму Facebook екс-нардеп, політолог Тарас Чорновіл, передають Патріоти України, продовжуючи:

Підстава явно надумана - чергове зняття з розшуку Інтерполом Януковича та ще кількох представників його оточення. Чому надумане, бо хто цікавиться діяльністю Інтерполу, згадає, як довго він відмовлявся вносити цих осіб у списки розшукуваних.

Також можна згадати попередні зникнення даних осіб із списків розшуку, практику Інтерполу уникати від розшуку політично значимих осіб. Відомо й те, що кращі російські адвокати, яких формально представляють усякі наші сердюки, продавлювали процедуру зняття Януковича й групи подільників зі списків, потратили на це близько року.

Ще можемо нагадати про недавнє рішення ПАРЄ з жорсткою критикою критеріїв Інтерполу та недобросовісних впливів окремих країн на його рішення (зовсім недавно представники Китаю і Росії отримали контроль у керівництві Інтерполу).

Взагалі вершиною цинізму є те, що обурення висловлює представник фракції, яка системно блокує всі зміни до КПК, відсутність яких теж є формальною підставою для рішення Інтерполу.

Про все це Соболєв-Зімін добре знає і знав. І розуміє, що після апеляції ГПУ є висока ймовірність відновлення Януковича со товаріщі в списку розшукуваних. Тому й поспішає громадянин Зімін.

Адже до року часу може бути винесений і звинувачувальний вирок суду щодо Януковича. А це якраз і є основною причиною істерики політика. Чи є інші версії?
<!— ????_580x400 —>
На платформі Blogger.