Header Ads

Ось вона правда??? Тука зробив скандальну заяву, тепер ви будете знати, ХТО за цим усім стоїть

Як повідомила Ольга Кузнецова, заступник речника ГУ НП у Дніпропетровській області, під час сутичок у Дніпрі постраждали шестеро поліцейських, а також кілька учасників акцій, окремі з них звернулися за допомогою до медичних закладів, передає Корупція.Інфо



«Соціалісти» вийшли колоною під червоними прапорами Соцпартії. Громадські активісти запропонували ці стяги викинути і далі йти без них. Виникла словесна суперечка, яка й переросла у сутички.

Як зауважив Георгій Тука, переглядаючи кадри сутичок у Дніпрі, він не побачив жодного «переможця» серед тих, хто крокував під червоними стягами.

«Це суто політична акція… У чомусь це калька кремлівської пропагандистської кампанії. Але водночас до цього слід досить обережно підходити, адже ми не маємо права віддавати путінській адміністрації нашу перемогу. Бо минулого чи позаминулого року цей карлик уже ляпнув, що якби Україна не воювала, то «ми все одно б перемогли», – зауважив він.

З його слів, нині це перетворилось на загальну російську тенденцію.

«Давати можливість діяти таким чином ми не маємо права, бо надто великих втрат зазнав наш народ для того, щоб отак просто подарувати свою перемогу кому-небудь», – заявив Георгій Тука.  


На платформі Blogger.