Header Ads

Схудла і стильна: дружина убитого Вороненкова відвідала Євробачення у мікросукні і здивувала всіх своїм виглядом

Вдова вбитого в Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова Марія Максакова відвідала другий півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2017", передає Корупція.Інфо



Як видно на фотографіях, опублікованих в мережі, оперна співачка помітно покращала. 

За словами російського журналіста і музичного критика Артура Гаспаряна, який і запросив її на захід, жінка скинула 16 кілограмів.

"Коли ми зустрілися, то всі діви конкурсу померкли в моїх очах сірими мишами. Схудла на 16 кг, стильно одягнена, свіжа собою, легка і приємна в спілкуванні, як завжди… Думка про страшну драму в житті цієї молодої, красивої і енергійної жінки не давала спокою, сковуючи радість зустрічі. Дивним тактом Марія сама намагалася нівелювати незручність – що значить широта породистої натури!" – поділився своїми враженнями Гаспарян.

Сама Максакова зізналася, що зараз закута в матеріальному просторі чотирьох вимірів, однак "життя триває".

"Київ – чудове і приголомшливе місто з древньою історією, що потопає в зелені. Я дуже чекала весну в Києві. Не думала, звичайно, що ця весна принесе мені стільки особистого горя, але до міста це не має ніякого відношення, воно прекрасне, як завжди… Але життя триває… Доведеться поки тут самій далі міркувати, як і куди рухатися. Так що все може бути – і в життєвих, і в творчих аспектах", – розповіла вдова Вороненкова.
  


На платформі Blogger.