Header Ads

Такого не очікував НІХТО: Нардеп Сергій Лещенко привселюдно звинуватив президента в ТАКОМУ..

Лещенко звинуватив Порошенка

Нардеп прокоментував блокування соцмереж, – Корупція Інфо







Народний депутат Сергій Лещенко заявив, коментуючи рішення Петра Порошенка заблокувати російські сайти та соцмережі, що такі дії мають більше спільного з авторитарними режимами, ніж боротьбою з країною-агресором.

Лещенко пригадав аналогічні заборони у Туреччині, Китаї та арабських країнах. Він вважає, що соцмережі несуть для Порошенка особисті ризики.

"Насуваються вибори президента. Тому, приборкавши телебачення, прийшла черга зачищати головний канал мобілізації людей", – пише депутат.

Він зазначив, що для боротьби з російською пропагандою потрібно працювати всередині мереж, а не блокувати їх. Крім того, на думку Лещенка, Порошенко намагається "перевести фокус з боротьби із корупцією на тему псевдопатріотизма".







"Сьогодні – Найджел Браун, завтра – черговий закон про перекроювання антикорупційних повноважень, потім – електронні декларації для громадських активістів. Головне – голосніше кричати про "руку Москви" і називати "агентами Путіна" всіх незгодних", – додав нардеп.

Нагадаємо, Порошенко ухвалив рішення ввести санкції проти російських сайтів та соцмереж та заблокувати їх в Україні 16 травня.
На платформі Blogger.