Header Ads

Геращенко пропонує розширити список причин, через які заборонятимуть в'їзд в Україну

Ірина Геращенко пропонує заборонити в'їзд в Україну не лише російським журналістам, які незаконно перетинали кордон з анексованим Кримом, а й тим – які в обхід КПВВ відвідували так звані "ЛДНР", пише 24tv.ua


Про це представник України в гуманітарній підгрупі в Мінську написала на своїй сторінці у Facebook.

"Підтримую і поділяю позицію Держприкордонслужби, також висловлену колегою Антоном Геращенком про заборону на в'їзд в Україну тих журналістів, які протиправно відвідали окупований Крим. Та й ніякі це не журналісти, а пропагандисти. А про те, як все "погано" на Євробаченні – вони і з-за "порєбрика" напишуть. Так що немає чого тут у нас шастать", – зазначила Ірина Геращенко.

На її думку, заборона на в'їзд в Україну має бути введена і проти тих журналістів з Росії, які потрапляли на тимчасово окуповані території Донбасу через неконтрольовані ділянки україно-російського кордону, а не через контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування.


Треба допомогти ДПСУ скласти ці списки, тому всім, хто відслідкував на окупованому Донбасі всіляких російських пропагандистів – прохання повідомляти по це наші спецслужби. А ті приймуть правильне рішення, згідно українських законів,
– наголосила Геращенко.


Нагадаємо, 7 травня Держприкордонслужба заборонила в’їзд в Україну двом акредитованим на Євробачення російським журналісткам, які перед тим незаконно відвідали Крим.
На платформі Blogger.