Header Ads

Клімкін заінтригував цікавими ідеями США щодо врегулювання ситуації на Донбасі

Сполучені Штати Америки готові чинити тиск на Росію для врегулювання ситуації на Донбасі і мають для цього дуже цікаві ідеї, пише 24tv.ua


Про це в інтерв'ю ТСН.Тиждень, розповідаючи про результати своєї зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, сказав міністр закордонних справ Павло Клімкін.

"Один з головних політичних сигналів – це реальне бажання приєднатися до тиску на Росію. Є дуже цікаві ідеї, але тільки про них зможу сказати пізніше, коли узгодимо це з усіма нашими партнерами. І будь-які моменти потрібно буде потім узгодити з Німеччиною і новообраним президентом Франції", – пояснив міністр.

Також, за словами Клімкіна, можна вести мову про посилення міжнародної складової на Донбасі, про посилення СММ ОБСЄ, про створення іншої місії, яка буде реально контролювати окуповану територію Донбасу.

Читайте також: Чалий підбив підсумки зустрічі Клімкіна та Трампа

Нагадаємо, 10 травня у Вашингтоні відбулися зустрічі міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з президентом США Дональдом Трампом і віце-президентом країни Майклом Пенсом. Як повідомили в Білому домі, США та Україна працюватимуть над мирним вирішенням конфлікту на Сході України

На платформі Blogger.