Header Ads

ГАНЬБА!!! Дмитра Черкасова і його обраницю викрили в жахливій брехні і «зраді», як так можна?

Не дивно, що далеко не всі залишилися задоволені вибором головного героя Дмитра Черкасова, адже у кожного — свої фаворити, передає Корупція.Стар







Що цікаво, в соціальних мережах обраницю холостяка, Ліду Немченко, та й самого Дмитра викрили в “зраді”. Мовляв, все це — театральна постановка зі сторони телеканалу, і що ще “жоден холостяк не побудував відносин зі своєю обраницею після проекту”.

Якщо проаналізувати профіль учасниці Ліди на сайті СТБ, то дівчина особливо і не приховує своєї головної мети: професійна і особиста реалізація, хоча вона і каже пафосні слова про бажання побудувати сім’ю. Ті, хто спостерігав за проектом, напевно бачили її істерики, коли питання стосувалися побуту і домашньої роботи. Вона здавалася явно не готовою до такої роботи.

Що стосується Черкасова, то деякі користувачі пишуть, що гонорар плавця склав величезну суму грошей. Подейкують, що телеканал заплатив йому суму з п’ятьма нулями.

У прес-службі СТБ коментувати інформацію по телефону відмовилися, посилаючить на те, що розглядають тільки письмові заявки.






На платформі Blogger.