Header Ads

В СПРАВІ ПРО ЗБИТИЙ ЛІТАК КАЧИНСЬКОГО ПІД СМОЛЕНСЬКОМ ШОКУЮЧИЙ ПОВОРОТ. ТАКОГО НЕ ОЧІКУВАВ НІХТО

За інформацією представника польської Національної прокуратури Еви Бялик, в труні, в якому похований генерал Броніслав Квятковський, який загинув в результаті авіакатастрофи біля Смоленська 10 квітня 2010 року, були виявлені останки інших людей. Про це повідомляє replyua.net з посиланням на Польське радіо. Відповідним чином в прокуратурі прокоментували дані, поширені виданням Fakt. Саме його журналісти повідомили, що останки тіл ще семи жертв катастрофи літака були виявлені в труні керівника Збройних сил Республіки Польща.
Сообщает http://www.bombanews.pro







Видання відзначає, що відкривати труни, перевезені до Польщі, не дозволяли. Подібне рішення було мотивоване необхідністю дотримання санітарних правил.

«Я хочу на весь світ закричати. Терпіти не можу брехню. Мені відверто брехали протягом семи років », – заявила Христина Квятковська, вдова генерала Броніслава Квятковського. Крім того, жінка повідомила, що в труні її чоловіка були виявлені як великі, так і маленькі останки тіл., А також, за її словами, тіло її чоловіка було перев’язане мотузкою в будівельну плівку чорного кольору.
На платформі Blogger.