Header Ads

СРОЧНО! Скандал! В Раде морально побили регионалов! (ВИДЕО)

На засіданні Верховної Ради відбувся скандал навколо колишніх членів “Партії регіонів”

Про це повідомляє http://www.ban.net.ua







Зокрема, народний депутат Юрій Береза ​​жорстко розкритикував нардепів, які незгодні з політикою української влади щодо останніх рішень.

“Слухайте, якщо наша держава така погана – зберіться дружно і дружними рядами шуруйте туди, де добре. Туди, де Радянський Союз, георгіївські стрічки,” Вконтакте “,” Яндекс “, – прокричав з трибуни Береза.

Причиною скандалу стала суперечка навколо заборони російських соціальних мереж і низки ресурсів, з чим виявилися незгодні деякі нардепи.

Депутат також засудив екс-регіоналів і пригадав їм усі гріхи: режим Януковича, війну на Донбасі, анексію Криму і знущання над кримськими татарами.

“Україна відбулася, і ніяка холера, що сидить там зліва від мене – “Опозиційний блок”, вже нічого не зробить, тому що український народ мудріший за вас. Послухайте, ви як раз і є ті дешеві клоуни, які закликали на свою рідну землю війну і російські війська”, – заявив Береза.






Нагадаємо, як уже повідомляла Politeka, 18 травня, в Києві відбудеться судове засідання у справі про державну зраду, на якому по відеозв’язку повинен був бути присутнім  екс-президент України Віктор Янукович.
На платформі Blogger.