Header Ads

Смертельний промах: Терористи "ДНР" розстріляли машину Генштабу Росії

Терористи "Донецької народної республіки" помилково розстріляли автомобіль супроводу комісії Генерального штабу Росії. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст InformNapalm Роман Бурко, зазначають patrioty.org.ua


"Щойно наші джерела з числа українських силовиків повідомили підтверджені дані про радіоперехоплення переговорів ОРСС, в яких говорилося про напад на машину супроводу комісії ГШ СВ РФ. У ході радіоперехоплення стало відомо, що 19.11.15 бойовики "ДНР" обстріляли машину супроводу комісії ГШ СВ РФ, яка перевіряла 9й ОМСП (Окремий Механізований Полк) 1го АК (Армійського корпусу) "ДНР".

Відомо, що машини з комісією російських офіцерів і машини супроводу рухалися не в колоні", - написав він. За його словами, російське керівництво і лідери терористів приховують дану інформацію.

"На даний момент з перехоплення не ясно, в якому населеному пункті стався напад, але виходячи з того, що зона відповідальності 9й ОМСП 1го АК "ДНР" м.Новоазовськ, то ймовірно, що інцидент стався в Донецькій області на Маріупольському напрямку", - додав Бурко.

На платформі Blogger.