Header Ads

БАТЬКО НАСТУСІ БИВСЯ В ІСТЕРИЦІ, КОЛИ ПРИЇХАВ- РОЗПОВІДАЄ ЗНАЙОМА РОДИНИ НАТАЛІЯ

Девочка двигала ножками, пока мама держала ее на перилах балкона. Несколько секунд женщина сомневалась, а потом сбросила дочь. Когда летела — не кричала. Видео падения случайно сняли девченки, которые проходили мимо, — розповідає Олексій Сабандін із міста Енергодар Запорізької області, пише intermarium.com.ua


30 квітня о 14:50 з балкона квартири на дев’ятому поверсі 45-річна Світлана Шелевейстер викинула доньку Анастасію, 12 років. Залишила записку із зізнанням і пішла з дому. Жінку шукали поліцейські, військові, наряд Нацгвардії, місцеві активісти. Знайшли близько 20:00 біля водойми в міському парку.

— Стояла на берегу мокрая. Муж спросил: что случилось, купались? Она ответила: да. Потом прошептала, что не смогла. И все время повторяла: “Убейте меня, убейте”, — говорить Лілія Єпіхіна, яка знайшла Світлану.

Світлана Шелевейстер працювала викладачем у навчально-виховному комплексі № 5. Останнім часом — у міській бібліотеці. Заміжня, має ще старшу доньку. Їй 24 роки. У день трагедії її з батьком удома не було.

— Видел, как девочка летела вниз. К ней тут же побежали люди. На шее были четко видны следы удушения, — розповідає місцевий Петро Байнер.

— Отец Настеньки бился в истерике, когда приехал. Ко всему, это горе ­случилось накануне его дня рождения. 1 мая ему исполнился 51 год, — розповідає знайома родини Наталія, прізвища не називає. — Говорять, що в сусідньому будинку бачили, як жінка на балконі душила дівчинку мотузкою. Потім скинула вниз.

Світлана Шелевейстер на обліку у психіатра не перебувала.

Анастасія навчалася в шостому класі школи № 2. Була відмінницею. Займалася танцями.

— Света души не чаяла в своей младшей дочке. Хорошо ладили. Все свободное время посвящала ее воспитанию, — розповідає 30-річна Аріна Онопрієнко, сусідка Шелевейстерів. — Постійно ходили разом — і на танці, і на концерти.

На час слідства Світлана Шелевейстер перебуватиме під вартою.

— Жінка розповіла, що останні два місяці майже не спала. Страждала від депресії. Причину свого стану пояснити не змогла, — каже Олег Золотоноша, керівник Нацполіції у Запорізькій області. — Зізналася, що збиралася накласти на себе руки. Не хотіла, щоб після її смерті молодша донька стала обузою для чоловіка та старшої доньки. Тому вбила її. На самогубство не наважилася.

Анастасію Шелевейстер поховали 3 травня.
На платформі Blogger.