Header Ads

СРОЧНО !!! Аваков: “Звільнений!”



«Після попереднього розгляду по інцидентах і провокаціях в Дніпрі: 1. Вранці підписаний наказ про звільнення з посад начальника управління поліції Дніпропетровської області генерала Репешка; начальника міського управління поліції Дніпра полковника Бідила; відповідних заступників щодо забезпечення громадської безпеки», – повідомив міністр. За словами Авакова, «призначено службове розслідування за тим, що сталося, для подальшого вивчення дій поліцейських. У Дніпро направлено комісію на чолі з головою ДВБ Нацполіції Ковалем».
Як додав міністр, «створена спеціальна слідча група і спрямована в Дніпро – для розслідування дій цивільних осіб і їх координаторів в рамках порушених кримінальних проваджень».
Аваков пообіцяв оприлюднити результати розслідування і наголосив:
«Сподіваюся, цей урок поліцією Дніпра буде засвоєний. Як, сподіваюсь, засвоять його і політики. Зробимо висновки – будемо сильніші!».
Нагадаємо, у Дніпрі 9 травня під час ходи до монументу Слави представників Соціалістичної партії та партії «Опозиційний блок» між ветеранами АТО, охороною і поліцією виникли сутички.
Картинки по запросу дніпро 9 травня поліц
Поліція застосувала кийки, постраждали кілька ветеранів АТО, одного з розбитою головою забрала швидка допомога. Як пояснили правоохоронці, конфлікт почався через те, що соціалісти йшли колоною з рожевими прапорами своєї партії. На прохання їх опустити не відреагували.


Також кілька ветеранів АТО зупинили колону «Опозиційного блоку», яка прямувала також до монумента Слави з синіми кульками.
Тут виникла сутичка між ветеранами АТО і чоловіками спортивної зовнішності. Всього у відділення поліції було доставлено 15 осіб. Травмовано 14 осіб – 8 учасників заходу і 6 поліцейських.

На платформі Blogger.