Header Ads

ОЦЕ ПОВОРОТ!!!У “ДНР” оприлюднили ім’я замовника вбивств Мотороли та Гіві

Грім серед ясного неба!

У МДБ псевдореспубліки заявили, що замовником вбивства став високопоставлений чиновник у системі СБУ.






Про це в четвер заявила прес-секретар відомства Марія Петрова, передають Патріоти України.

За її словами, це глава департаменту контррозвідки Служби безпеки України (СБУ) Олексій Петров. Згідно з відомостями спецслужб “ДНР”, в цьому департаменті є загони, створені за фінансової підтримки з США та проводять діяльність проти Донбасу.

«Нам відомо, що Олексій Петров, будучи заступником начальника контррозвідки СБУ, відповідав за формування і роботу таких підрозділів, в тому числі підготовку диверсійних груп для вчинення терористичних актів на нашій території», – повідомила Петрова.

 Також вона розповіла, що 14 лютого 2017 року, незабаром після вбивства Гіві, президент України Петро Порошенко поставив Олексія Петрова на чолі департаменту контррозвідки «за заслуги останнього перед українською владою, які фактично є злочинами проти республіки». На думку прес-секретаря МГБ ДНР, цей факт свідчить про те, що «Петро Порошенко особисто санкціонує вбивства громадян ДНР».

Вона додала, що зараз Петров продовжує координувати продумування і здійснення акцій проти населення Донбасу. Пост начальника департаменту контррозвідки дає йому можливість безпосередньо узгоджувати подібні заходи з головою СБУ Василем Грицаком та представниками Вашингтона. 

На початку березня міністр держбезпеки самопроголошеної Луганській народної республіки Леонід Пасічник заявив, що вбивство Толстих було сплановано в відділі контррозвідки СБУ. «В СБУ створено спеціальний відділ, який займається безпосередньо організацією диверсійно-терористичної діяльності на території республік і РФ», – стверджував він.







Командир батальйону ополчення «Сомалі» Михайло Толстих (Гіві) був убитий 8 лютого в своєму кабінеті на базі цього формування поруч з Донецьком. Повідомлялося, що приміщення було обстріляно з реактивного вогнемета «Шмель», пізніше слідство висунуло версію про закладення вибухового пристрою.

Командир батальйону «Спарта» Арсеній Павлов (Моторола) загинув в жовтні 2016- го: в ліфті будинку в Донецьку, де він жив, спрацював вибуховий пристрій.
Опублікував: Ярослав Степанов
На платформі Blogger.