Header Ads

СТАЛО ВІДОМО, ХТО ЩЕ ПРОСИВ ПУТІНА ВВЕСТИ ВІЙСЬКА В УКРАЇНУ

Окрім екс-президента України Віктора Януковича, із закликом про введення в країну російських військ до президента РФ Володимира Путіна звертався один із керівників луганських “козаків” Леонід Рубан. Він виявився негласним співробітником відділу “Т” (департамент захисту національної державності) управління СБУ в Луганській області.  Пише http://www.ban.net.ua

Про це розповів екс-голова управління СБУ в Луганській області Олександр Петрулевич, повідомляє “Гордон”.

Зазначимо, що Петрулевич виступив як свідок у Старобільському райсуді Луганської області, де розглядають кримінальне провадження щодо екс-керівника парламентської фракції “Партії регіонів” Олександра Єфремова.

Так, екс-голова управління СБУ в Луганській області зазначив, що полковник УСБУ відмовився заводити матеріали щодо Рубана.

Петрулевич процитував слова полковника: “Я стабілізую ситуацію, і притягнення його до кримінальної відповідальності може негативно вплинути на питання національної безпеки в Луганській області і, зокрема, всієї країни”.

Окрім того, екс-голова луганської СБУ зазначив, що водночас Рубан звертався з відкритим листом “до президента іншої держави із закликом введення військ на територію України”.

Петрулевич додав, що під час розмови на тему Рубана полковник попросив про відставку і згодом був звільнений.
На платформі Blogger.