Header Ads

Інтернет користувачі розшукують незвичайну випускницю з Тернополя

В Україні вже відгриміли чергові випускні, багато школярів назавжди попрощались зі школою, але є такі які потрапили в історію.Пише http://agrimpasa.com





Інтернет користувачі розшукують незвичайну випускницю з ТернополяДля пракладу, зараз в мережі всі масово коментують, та розшукують колоринту тернопільську випускницю.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ — Порошенко официально ответил на петицию с просьбой «амнистировать» ВКонтакте

У Тернополі випускний вечір став для багатьох моментом руйнування всіх стереотипів, що стосуються зовнішнього вигляду кожного соціального шару. Адже часто вважається, що, наприклад, школярі, що курять — це обов’язково двієчники і прогульники, а яскравий макіяж — ознака розбещеності. Чого вже говорити про нестандартну зовнішність, пише Агрімпаса посилаючись на Знай.

Хороший досвід принесла тернопільська школярка, яку на урочистій лінійці нагороджували золотою медаллю.

Інтернет користувачі розшукують незвичайну випускницю з ТернополяКоли дівчина вийшла на вручення, публіка ахнула: ніхто не очікував побачити синьоволосу красуню, одягнену в вишиванку, поверх якої красується шкіряна безрукавка з написом Pink Floyd «We do not need no education», що перекладається як «Нам не потрібна освіта».

В мережі вже є відео з параду випускників у Тернополі 2017 року:

Ось так один випадок перевернув свідомість багатьох вчителів і батьків: не обов’язково потрібно бити в усі дзвони і турбуватися про успішність дитини, якщо вона хоче виділятися з натовпу і просто виглядати так, як вважає за потрібне.

Також в мережі бурно обговорють роботу українських юмористів, які зняли спеціальний ролик-пісню «Випускний»:



На платформі Blogger.