Header Ads

Що ж тепер буде??? Клімкін попередив усю Європу про нову загрозу, в це важко навіть повірити

Коментуючи заяви канцлера Австрії Крістіана Керна про скасування антиросійських санкцій, Клімкін зазначив, що "австрійські компанії хотіли б скасування санкцій, щоб мати можливість повернутися до прибуткового бізнесу з Росією, але ситуація в Росії змінилася. Кілька років тому австрійські компанії добре заробляли там – але тоді барель нафти коштував 100 доларів і більше. Помиляється той, хто вважає, що в економічному плані можна повернутися в ті часи, як тільки санкції скасують. Крім того, мова йде не тільки про нас – мова і про те, спирає я чи Європа все ще на (правовий) фундамент і чи буде надалі терпіти агресивні дії з боку Росії ", передає Корупція.Інфо



На питання, які саме дії Росії можуть запобігти санкціям, Клімкін відповів: "Росія агресивно і неприкрито втручалася в передвиборні кампанії на Заході. Тепер на черзі Австрія. Санкції – єдиний засіб захисту і лінія, що розділяє добро і зло, яку провів Захід у відповідь на порушення Росією всіх можливих договорів. Без санкцій не буде різниці між міжнародним правом і беззаконням. І це могло б стати ознакою зовсім іншої, слабкої Європи ".

"Австрія має для Путіна істотне значення, – пояснив глава українського зовнішньополітичного відомства. – Він вбачає тут шанс послабити весь європейський проект. Ніхто не знає, що трапиться далі в цій війні, яку веде Росія. Росія веде проти нас гібридну війну. (…) Багато в Європі ще не вірять в реальність загрози – в Україні все було так само п'ять років тому. (…) Якби ми вже тоді уважно слухали розповідь Росії, ми могли б розпізнати ознаки наближення війни. Сьогодні я раджу Європі: вчіться на наших помилках ".




На платформі Blogger.