Header Ads

Україна буде наступним членом НАТО — Парубій

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій вважає, що Україна повинна стати наступним членом НАТО після Чорногорії, але не може нічого спрогнозувати.  Пише http://agrimpasa.com




epa05258531 Andriy Parubiy speak to lawmakers during a session of Ukrainian Parliament in Kiev, Ukraine, 14 April 2016. Andriy Parubiy was elected as a new Speaker of the Ukrainian Parliament. The Ukrainian Parliament on 14 April 2016 appointed Parliament Speaker Volodymyr Groysman to the post of the Prime Minister of Ukraine, after dismissing Arseniy Yatsenyuk from his post. A majority of the Ukrainian lawmakers earlier had accused Yatsenyuk of being unable to combat corruption and to introduce structural reforms demanded by the international community. EPA/ROMAN PILIPEY

Хоча Парубій впевнений, що Україна в НАТО має увійти наступною, будь-які прогнозування чи теорії наразі будуть передчасними через фантастично стрімкі зміни, які відбуваються на планеті, пише «Інтерфакс», повідомляє Агрімпаса з посиланням на expres.ua.

 Але він водночас додав, що й рішення Альянсу щодо України може відбутись неочікувано швидко. Відповідаючи на уточнювальне запитання про точну дату, коли Україна може стати членом НАТО, А. Парубій, зазначив, що не є прихильником точного прогнозування дати, оскільки зараз у світі все відбувається швидко.

Коли хтось говорить про перспективу 5-7 років, ми бачимо, що в останні роки події в світі відбуваються настільки швидко, що це може статися на будь-якому етапі, – сказав спікер українського парламенту.



Точніше, привести сектор безпеки України до стандартів НАТО, а «після цього залишиться лише політичне рішення». Він підкреслив, що Україні необхідно інтегруватися в НАТО якомога швидше.

Він вважає, що Україна повинна зробити все можливе, щоб до 2020 року привести сектор безпеки України до стандартів НАТО, а «після цього залишиться лише політичне рішення». Але в якихось проміжних, перехідних формах сенсу немає ніякого.
На платформі Blogger.