Header Ads

Син скандального мера погуляв з російськими олігархами. Весь світ шокований пафосним святкуванням!

У мережі показали шикарне весілля дітей російських олігархів Альберта Авдоляна і Ельдара Османова в Голлівуді, передає http://korupciya.com



Розмах свята здивував американців. Тільки на флористів багаті батьки витратили півмільйона доларів. Фахівці прикрасили зал знаменитого кінотеатру живими квітами.

Наречену одягнули в блискучу сукню, а публіку розважали симфонічний оркестр, балетна трупа і вірменський ансамбль. Гостей дорогого свята також не скривдили. Молодята взяли всі витрати на переліт і проживання в готелі.

Крім вітчизняних зірок на весілля запросили одіозну співачку Леді Гагу, яка заявила, що дуже щаслива бути присутньою на святі. За словами зірки, вона ніколи не бачила нічого подібного. До того ж, раніше вона виступала на цій сцені тільки при врученні "Оскара".

Церемонія пройшла в кінотеатрі Dolby. За попередньою оцінкою, на весілля витратили десятки мільйонів доларів. Крім Гаги були присутні Микола Басков, Стас Михайлов, Світлана Лобода та інші зірки вітчизняного шоу-бізнесу. На весілля також запросили сина мера Харкова Геннадія Кернеса – Родіона Гайсинського.



На платформі Blogger.