Header Ads

ВИ НЕ ПОВІРИТЕ! Москва прийняла сенсаційне рішення по Донбасу

Російський уряд ухвалив рішення про відмову від “гуманітарної підтримки” окупованих територій Донбасу 



Москва має намір відмовитися від фінансування “ДНР” і “ЛНР” на користь проектів в Калінінградській області і анексованому Криму. Про це повідомляє РБК з посиланням на інформовані джерела уряду.

За даними видання, на нараді у віце-прем’єра РФ Дмитра Козака було дано доручення Мінфіну Росії “виключити з проекту федерального бюджету на 2018 рік і на плановий період 2019 і 2020 років в повному обсязі витрати на надання в 2019-2020 роках гуманітарної підтримки окремим територіям”.

Джерела видання близькі до Кремля стверджують, що “окремі території – це і є “ДНР” та “ЛНР”. При цьому Мінфін і Кремль поки відмовляються офіційно коментувати ситуацію.

Згідно з даними Мінфіну РФ, загальна сума, яку потрібно знайти на фінансування анексованого Криму і проектів в Калінінградській області становить 165 млрд руб. на три роки.

Нагадаємо, що введення миротворців ООН на Донбас терористи розцінюють як оголошення війни Україною. Про це заявив «в.о. міністра закордонних справ» фейкової республіки в ОРЛО Владислав Дейнего.

За матеріалами РБК



На платформі Blogger.