Header Ads

Син героя АТО розкрив несподівані подробиці про смерть Махаурі

З’явилися подробиці останніх днів життя бійця Тимура Махаурі, авто якого підірвали в центрі Києва




Деталі повідомив найближчий друг загиблого Темірхан Мунаєв, син героя АТО, який загинув в боях за Дебальцеве.

Так, за словами Мунаева, незадовго до своєї загибелі Махаурі передчував наближення смерті.

“Він передчував наближення смерті. Тимур і раніше знав, що на нього полюють, але ніколи не намагався захиститися, якось убезпечити себе. Тимур багато разів дивився смерті в обличчя. Одного разу в під’їзд його будинку підклали бомбу, але він вижив”, – сказав він.

Також друг загиблого зазначив, що незадовго до смерті, Махаурі помирився з усіма, з ким коли-небудь сварився, попросив вибачення, як ніби на прощання.

Мунаєв стверджує, що Махаурі був “дуже хорошою, компанійською і відкритою людиною”.

“Скільки разів ми лаяли його, коли він першому же зустрічному, хто заїкався про його участь у вбивстві Шаміля Басаєва, починав докладно пояснювати, що він не винен. Ми переконували Тимура не робити цього, не відкриватися перед кожним. Але для нього, хто особисто знав Шаміля, це було питання честі “, – згадує він.




Він повідомив, що після смерті Махаурі, до його батьків, які проживають в Чечні, з невідомої причини приїжджали співробітники ФСБ.

Нагадаємо, вибух, в результаті якого загинув водій автомобіля, прогримів, поблизу Арена Сіті і Бессарабського ринку, в результаті інциденту загинув боєць батальйону імені Шейха Мансура Тимур Махаурі.

Жінка, яка перебувала в авто під час вибуху отримала досить важкі травми, за її життя борються медики. 6-річна дитина, яка також знаходилася в машині, відбулася переляком.

Пізніше експерти заявили, що вбивство чеченського бійця Тимура Махаурі у Києві продемонструвало «жахливий непрофесіоналізм спецслужб».
На платформі Blogger.