Header Ads

НОВИНА ДНЯ! Українці назвали наступного президента: несподіваний вибір

Стало відомо, кого українці готові вибрати наступним главою держави




Так, согласно з результатами соціологічного дослідження, Пожалуйста проводити в Києві, Харькове, Львові, Дніпрі та Одесі командою Центру «Active Group», у Львові більшість респондентів Бача Наступний президентом Святослава Вакарчука (8,8%). У тій же година Міхеїл Саакашвілі оказался з підтрімкою 8,5% учасников опитування, а Юлія Тимошенко 5,5%.

В Харькове в трійку потенційніх лідерів на Президентський ВИБОРИ попал Вадим Рабинович (9%), чинний глава держави Петро Порошенко (8%) и Юлія Тимошенко (6,7%).

У Дніпрі ситуація майже ідентична з такими поправками: Юлія Тимошенко отримала симпатію 10% опитаних жителів, Петро Порошенко 9%, а Вадим Рабинович – 5,3%

У Києві Тимошенко також отримала найбільшу прихильність респондентів (10,1%). Порошенко в столиці України, як і в двох попередніх місцях, виявився другим (7,0%). Замикає трійку київських лідерів – Рабинович.

У той же час в Одесі Рабинович виявився лідером трійки. За нього б віддали свої голоси 9,1% одеситів. За Порошенко проголосували б 5,5%, а за Тимошенко – 4,7%.

Менше всіх отримали голоси такі «кандидати», як Олександр Турчинов, Арсеній Яценюк, Юрій Бойко, Дмитро Ярош, Олег Тягнибок, Дмитро Добродомов та Олександр Вілкул.




Про значної невизначеності і політичної необізнаності, на думку аналітика Віталія Шедловского, свідчить той факт, що в кожному місті не менше 17% респондентів вибрали варіант відповіді «важко сказати».

Таким чином для нових політичних сил і кандидатів є значні можливості вирватися в лідери за рахунок такої кількості хто не визначився.

Також наголошується, що майже кожен п’ятий українець заявив про готовність зіпсувати бюлетень або взагалі проігнорувати президентські вибори.
На платформі Blogger.