Header Ads

Тримайтеся міцніше!!! Стало відомо, хто така НАСПРАВДІ дружина Саакашвілі, ви будете в шоці від подробиць

47-річна Рулофс – вельми цікава особа. Фламандка з Нідерландів познайомилася з майбутнім чоловіком у Франції. Якщо точніше в Страсбурзі в 1993 році, де вела курс "Права людини" у Міжнародному інституті прав людини. Вони відразу знайшли один одного. Інтелігентний чорноокий грузин відразу полонив Сандру. Шлюб вони зареєстрували в Нью-Йорку в тому ж році. Весілля зіграли в Тбілісі, а медовий місяць провели в Києві, де на юридичному факультеті навчався Саакашвілі, передає Корупція.Інфо




Через три роки Рулофс переїхала з чоловіком до Грузії, де працювала в Міжнародному комітеті Червоного Хреста і голландському консульстві. Також в період з 1999 по 2003 роки Рулофс викладала французьку мову. Дружина Саакашвілі, яка закінчила Інститут іноземних мов в Брюсселі, – поліглот. Володіє французькою, англійською, німецькою, російською. І тому не було проблем у вивченні грузинського, і що ще цікавіше – мегрельської мови. Знання двох мов нової батьківщини є насправді вкрай позитивним елементом образу першої леді.

Так, у неї є акцент. Але грузини були підкорені нею. Вишукана дама, але без шику: грає на фортепіано і флейті, захоплюється живописом, швидко і на відмінно вивчила мови. Інші "привезені" дружини, здебільшого з Росії, які ігнорували мову і культуру, програвали Рулофс. До того ж перша леді активно займалася і займається благодійністю, і з величезним інтересом, якщо можна так висловитися, проводить польові дослідження – активно їздить по найвіддаленіших селах, спілкується з людьми, вбирає грузинську культуру і традиції. Особливо це стосується регіону Самегрело-Верхньої Сванетії. 

Відомий журналіст Олег Панфілов, професор Державного університету Ілії (Грузія) розповів у своїй колонці, присвяченій колишній першій леді, цікавий епізод: "… Говорила Сандра на своїй чудовій грузинській мові, а останні фрази сказала на мегрельській, згадавши слово "невістка", в сенсі – "я – ваша невістка" … Однак, "невістка" – це не образне визначення і навіть не політичне, Сандра Рулофс в буквальному сенсі невістка, оскільки мама Міхеїла Саакашвілі, професор Гіулі Аласанія – з відомої княжої мерельскої родини".

На її боці не тільки симпатії мегрелів, а й багатьох-багатьох грузинів, схильних до романтики, яким припала до душі близькість Рулофс до народу. Вона працювала простою медсестрою в пологовому будинку і санітаркою в опіковому центрі. Тобто показала, що не боїться простої роботи. Продемонструвала свою активну інтеграцію в культуру: співала пісні, вела передачу про класичну музику на грузинській мові на радіо і т.п.




Намагалися перенести на Рулофс бруд Саакашвілі. Екс-президент – неоднозначна, колоритна і темпераментна особистість. Тому проблем з ганьбою його репутації не виникає. Хоча знову-таки до Рулофс вона липне погано. Суперники все більше нервують і задіють усе більш грубі інструменти у виборчій кампанії.

В Тбілісі був підірваний автомобіль одного з лідерів партії Саакашвілі Гіві Таргамадзе. Сам політик не постраждав, проте вибух завдав важкі каліцтва водієві і чотирьом перехожим.

Зустріч Рулофс в Зугдідському районі намагалися зірвати "ТІТУШКИ". Група молодих людей назвала її "торговцем органами" і спровокувала словесну перепалку з прихильниками. До бійки справа не дійшла. В ЕНД пов'язують їх появу з владою.
На платформі Blogger.