Header Ads

ТАМ Є НА ЩО ПОДИВИТИСЯ! В мережі оприлюднили відео скандального весілля сина Луценка

На весіллі старшого сина генпрокурора Юрія Луценка побували перші особи держави,  міністри та народні депутати.



Про це йдеться в фільмі “Весілля по-генпрокурорськи”, під час зйомок якого на журналістів програми “Схеми” напали працівники Управління державної охорони.
Святкування відбулось 15 вересня у заміському комплексі під Києвом.
Окрім президента Петра Порошенка, який прибув разом із дружиною, журналісти зафіксували на святкуванні прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, першого віце-прем’єра Степана Кубіва, колишнього прем’єра Арсенія Яценюка, мера Києва Віталія Кличка, віце-спікера парламенту Ірину Геращенко, міністра інформполітики Юрія Стеця, міністра юстиції Павла Петренка, секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова.
Також на весіллі відгуляла низка народних депутатів, серед яких позафракційний депутат Андрій Деркач, колишній “регіонал”, який голосував за так звані “диктаторські закони 16-го січня”.
Щоб журналісти не побачили відвідувачів, співробітники УДО всіляко намагалися не дати змоги зафіксувати події на відео, затуляли в’їзд на відкриту парковку ресторану відомчими автівками.
А в момент, коли президент Порошенко покидав святкування, щоб перешкодити зйомці цього факту охоронці напали на знімальну групу та побили журналістів. В результаті нападу оператор Борис Троценко отримав струс мозку і пошкодження руки.



За словами начальника Управління державної охорони Валерія Гелетея, журналыстыв не били. Просто співробітник УДО перечепився через схил і, падаючи, схопився за оператора.
На платформі Blogger.