Header Ads

“Не думаю, що дадуть йому ще один шанс”: у штабі Зеленського зробили гучну заяву про Вакарчука

Соратник майбутнього президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан пояснив, як музикант Святослав Вакарчук втратив довіру українців.

Пише http://merezha.co

Як відомо, перед початком президентських перегонів Вакарчук тривалий час виступав з гучними політичними заявами, на тлі своєї патріотичної позиції став втіленням ідеального кандидата в президенти для ряду українців.

Місяцями він не міг дати точну відповідь, чи буде балотуватися в президенти, кожен раз майстерно і розлого відповідав «ні про що», через що багато хто був упевнений, що він буде претендувати на пост державного лідера, просто тримає інтригу.

Однак, в кінцевому підсумку Вакарчук відмовився балотуватися, внаслідок чого як політик втратив довіру з боку шанувальників.

Богдан вважає, що музикант ще буде розвивати свою політичну кар’єру, хоча поки і не зрозуміло, навколо чого розгорне виборчу кампанію і як поверне довіру.

«Він не обіцяв цього. Але очікування суспільства, які він обдурив… Не думаю, що дадуть йому ще один шанс», – підкреслив адвокат.
На платформі Blogger.