Header Ads

“За нього голосували “ідіоти” і “дурні”: “Мудрий” Поярков висловився про українців…

Українці хочуть взаємовиключних речей, зазначив політичний коментатор.

Пише http://merezha.co

Художник і політичний коментатор Сергій Поярков висловив розчарування результатами другого туру президентських виборів в Україні.

У коментарі Главреду він зазначив, що йому набагато симпатичніше Петро Порошенко, ніж виборці, які голосували за Зеленського, повідомляє УНІАН.

 “Тому що вони хочуть купувати бляхи, не платити податки, працювати за чорний нал, стояти на обліку по безробіттю, але працювати на трьох роботах. Вони хочуть копати бурштин і контрабандні сигарети. Вони хочуть займатися корупцією, але щоб при цьому президент щоб з корупцією боровся. Вони хочуть пісяти в під’їздах, але щоб це президент зупинив”, – сказав Поярков.

За його словами, Порошенко не заслужив такого ганебного результату:

“Люди розчаровані, вони як і раніше не хочуть брати на себе жодної відповідальності, а замість цього хочуть все делегувати президенту. Тому у нас продовжать пісяє в під’їздах. І коли у нас говорять, що іноземці не розуміють нас і що у нас відбувається, і я вас запитаю – якщо нас не розуміють німці, англійці, японці, американці, то хто ідіот? Шановні виборці, шановні 72 відсотки – дурень хто?”, – поцікавився Поярков.

Як повідомлялося, згідно з результатами обробки 100% електронних протоколів про результати голосування у другому турі виборів президента України, за кандидата в президенти Володимира Зеленського проголосували 73,22% виборців (13 млн 541 тис. 530 осіб), за чинного главу держави, кандидата в президенти Петра Порошенка – 24,45% (4 млн 522 тис. 320 осіб). Недійсними визнали 2,31% бюлетенів.
На платформі Blogger.